Caută
Close this search box.

Copil de 13 ani bătut cu bestialitate de un polişist. Motivul șocant pentru care agentul l-a snopit în bătaie

Un copil de 13 ani a fost bătut cu bestialitate de un poliţist din Secţia 6 Grădiştea. Părinţii copilului îl acuză pe poliţist că le-a sechestrat copilul şi l-a băutut timp de 40 de minute pe motiv că făcea gălăgie în curtea şcolii.

Totul s-a întâmplat în seara de 22 februarie în localitatea Grădiştea din judeţul Călăraşi, în jurul orei 19:30. Mai mulţi copii cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani se aflau pe terenul de fotbal din curtea Şcolii Gimnaziale din localitate şi se jucau. Şcoala se află în apropierea secției de poliţie, iar zgomotul făcut de copii i-a deranjat pe poliţiştii aflaţi în tură.

Doi agenţi de poliţie au ieşit cu lanternele şi au început să strige copiii, adresându-le injurii şi ameninţări. Aceştia au reuşit să reţină un singur minor, Costin Marian Radu, în vârstă de 13 ani, pe care l-au dus la secţie pentru identificare şi declaraţii.

Copilul a povestit acasă că a fost bătut, percheziţionat şi ameninţat să nu spună ce s-a întâmplat în secţie. Minorul l-a descris pe poliţist ca fiind agresiv. Copilul susţine că a fost lovit puternic peste faţă, moment în care şi-a pierdut echilibrul şi a căzut, poliţistul lovindu-l cu picioarele.

Una dintre poliţistele aflate în secţie i-a oferit copilului un pahar cu apă, fiindu-i milă de acesta, iar ulterior a fost din nou luat la bătaie de poliţist. I-a fost luat telefonul din care agentul i-a extras numerele de telefon ale părinţilor, dar nu i-a sunat, apoi a fost ameninţat să nu spună nimic din ce s-a întâmplat în acea seară.

Ajuns acasă cu pantalonii rupţi şi murdari, cu telefonul spart şi cu gura umflată de la lovituri, minorul a înceăput să plângă şi le-a povestit părinţilor ce s-a întâmplat.

În urma mărturisirilor copilului, părinţii au depus o plângere, iar autorităţile au început o anchetă care îl viza pe Manole Ionuţ, poliţistul care l-a agresat pe copil.

Acesta este din localitatea Nicolae Bălcescu, jud. Călăraşi, absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri