Caută
Close this search box.

Coronavirus. Giorgio Armani şi-a prezentat colecţia la MIilano, fără public

armani

Armani a decis să îşi susţină prezentarea în faţa unei săli goale, într-o transmisiune live pe Internet, ca o precauţie faţă de apariţia cazurilor de infectare cu noul coronavirus în Italia. Este pentru prima dată în cei 45 de ani de existenţă ai casei de modă când este luată o asemenea decizie.

Potrivit Bloomberg, asociaţia de profil din Milano, Camera Nazionale della Moda Italiana, a anunţat că nu sunt indicii care să impună schimbarea programului pentru Săptămâna modei, dar va respecta deciziile luate de casele de modă.

Cei de la Dolce&Gabbana, care nu sunt membri ai asociaţiei, au anunţat că prezentarea lor va fi susţinută conform programului.

Marca DROMe a anunţat, prin directorul său de creaţie, Mariana Rosati, că nu consideră că sunt motive de panică: „Îmi pare rău pentru ce se petrece. Ştiu că nu se prevede o rezolvare şi că trebuie, evident, să avem grijă. Dar, de fapt, cred că s-a creat panică fără prea multe motive”.

Rosati a recunoscut faptul că impresia sa este că vor veni mai puţini oameni la prezentări, cu toate că au fost rezervate toate locurile în public. Prezentarea mărcii sale, programată duminică dimineaţă, a fost susţinută în faţa unei săli pline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri