Pentagonul pregătește 11 baze militare, situate lângă marile aeroporturi ale SUA, pentru primirea persoanelor infectate cu coronavirus!

Cele 11 baze militare pregătite de Departamentul Apărării al SUA:

Jurnalistul Michael Snyder, de la TMIN, se întreabă:

„Dacă acest focar de coronavirus nu este o amenințare serioasă, atunci de ce guvernul Statelor Unite se pregătește pentru carantina victimelor din toată America? După cum veți vedea mai jos, 11 baze militare americane situate aproape de aeroporturile majore sunt transformate în centre de carantină pentru potențialii pacienți.

Când am aflat prima dată despre acest lucru, m-am alarmat foarte mult, deoarece am văzut cu toții ce se întâmplă în China acum. Oamenii sunt literalmente târâți fizic din casele lor și sunt mutați cu forța în „lagărele de carantină în masă” cu hoarde de alte persoane foarte bolnave. Din păcate, mulți dintre ei nu vor ieși niciodată în viață din aceste tabere.

Dacă acest virus începe să se răspândească ca focul aici în Statele Unite, este posibil ca ceva similar să înceapă să se întâmple aici?

Răspunsul, desigur, este: da.”

„The Department of Defense has released a statement about this new program, and in that statement the 11 military bases were specifically identified…”

JB Pearl Harbor-Hickam, HI (HNL)
Great Lakes Training Center Navy Base, IL (ORD)
Naval Air Station Joint Reserve Base, TX (DFW)
March ARB, CA (LAX)
Travis AFB, CA (SFO)
Dobbins ARB, GA (ATL)
Fort Hamilton, NY (JFK)
Naval Base Kitsap, WA (SEA)
Joint Base Anacostia, DC (IAD)
Joint Base McGuire-Dix-Lakehurst, NJ (EWR)
Fort Custer Training Center (DTW)
———- DOD Statement on Additional Request From HHS
FEB. 6, 2020

4 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 8 =