Poliția a fost solicitată la fața locului miercuri, la ora locală 08:30 (ora 00.30, ora României). Ofițerii l-au găsit pe Rowan Baxter, 42 de ani, și cei trei copii ai săi în vârstă de șase, patru și trei morți în mașină. Soţia sportivului, Hannah Baxter (31 ani), a murit după câteva ore în spital, din cauza arsurilor extinse. Se pare că femeia a sărit din mașină strigând: „A turnat benzină pe mine”. Rowan Baxter era pe scaunul pasagerului din față, în timp ce Hannah Baxter condusese mașina, a spus poliția.

Povestea este CUMPLITĂ. Un fost jucător de rugby din Australia, soția lui și cei trei copii ai lor au murit după ce mașina în care se aflau a luat foc în orașul australian Brisbane.

Rezidenții din zonă le-au povestit jurnaliștilor că au văzut-o pe Hannah Baxter cuprinsă de flăcări, sărind din mașină. A fost dusă la un spital din Brisbane în stare critică, iar după câteva ore a fost confirmat decesul. Paramedicii au spus că au acordat îngrijiri medicale și unui trecător, care a încercat să salveze familia. El a suferit arsuri faciale și a fost dus la spital.

Citeşte şi Şi-a împuşcat iubita, apoi a ars-o şi a aruncat-o în râu. Unul dintre cei mai sadici criminali români şi-a aflat pedeapsa

Potrivit presei australiene, cuplul se despărțise recent. Un martor a povestit că l-a văzut pe bărbat urcând în mașina în care se aflau soția și cei trei copii, după care a urmat o ceartă scurtă, după care fostul sportiv a provocat incendiul care i-a ucis toată familia, iar el s-a înjunghiat mortal.

Rowan Baxter a jucat rugby la echipa Warriors din Auckland, Noua Zeelandă, și avea împreună cu soția o sală de sport.

6 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 9 =