Propaganda PSD declanşează o nouă campanie de isterizare a românilor, susţinând că alegerile anticipate favorizează răspândirea coronavirusului în România.

Ion Cristoiu a declarat la Antena 3 ca PNL nu o să mai aibă pe cine guverna după ce va câştiga alegerile.

„Ăştia sunt iresponsabili, Iohannis trebuie să oprească acest proces cu anticipate. Noi suntem deja terminaţi. Anticipatele, forţate, această criză provocată exclusiv de preşedinte, are loc pe o Românie care e vie, se întâmplă mii de lucruri: iată, coronavirus, poate veni poimâine nu ştiu ce creştere.

Dacă se dizolvă Parlamentul, două luni nu mai are cine să legifereze. Dom’le, suntem nebuni? Asta, guvernul este interimar. Sunt nebuni? Cum să laşi, pentru că PNL să câştige alegerile? Bun, o să câştige alegerile dar nu o să aibă cu cine”, a declarat Cristoiu, la Antena 3.

„Poate fi începutul sfrasitului pentru Klaus Iohannis, o spun cu toată responsabilitatea”, a adăugat Cristoiu.

Ulterior, la Antena 3 şi-a făcut apariţia Victor Ponta, care şi el se opune alegerilor anticipate. Ponta a continuat pe aceeaşi partitura, încercând să amplifice temerile romanilor.

„Prin ce s-a întâmplat în ultimele zile şi în lume suntem ca în 1977, într-o situaţie la fel de dificilă că la marele cutremur, avem o criză. Mi-aş dori mâine să votăm un guvern, dar nu Guvernul Orban. Cred că mâine dimineaţă ar trebui ca domnull Iohannis să ne cheme pe toţi să ne spună că suntem într-o situaţie de o gravitate fără precedent, este o urgenţă medicală care o să fie şi economică.

Ce facem cu două milioane de romani din Italia, nu-i mai primim în România? Ce facem cu firmele care depind de importuri din China? Noi ce facem, picam guverne de 5 ori? Suntem ca în ultima noapte pe Atlantida, se scufunda continentul şi noi ne ţinem de glume? În locul lui Iohannis mâine l-aş propune premier pe Raed Arafat. Am auzit zvonuri cu domnul Ciucă, dar nu e criza militară”, a declarat Ponta.

208 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 1 =