Caută
Close this search box.

CTP vrea ca Ion Iliescu să TRĂIASCĂ 100 de ani, ca să facă măcar o zi de puşcărie

ctp

Cristian Tudor Popescu (CTP) şi-a manifestat speranţa că Ion Iliescu va apuca să facă măcar o zi de puşcărie, până va părăsi această lume.

„Eu cred că domnul Iliescu este sănătos. Îi doresc să trăiască 100 de ani, poate apuca să facă şi o zi de puşcărie. Măcar una”, a declarat CTP, după ce realizatoarea emisiunii „Cap limpede” i-a adus aminte că Ion Iliescu a cerut urna mobilă la recentele alegeri, europarlamentare şi prezidenţiale.

CTP a mai spus că, în spatele raportului întocmit de Ionuţ Vulpescu, privind evoluţia PSD în ultimii ani, este Ion Iliescu. „Vulpescu nu doreşte să reformeze PSD, ci să reprostească oamenii. Am citit toate cele 50 de pagini cu atenţie”, a spus CTP.

În documentul intitulat „Analiza evoluţiei electorale a PSD. Cauze, efecte, recomandări”, Ionuţ Vulpescu identifica şi analizează cele mai importante decizii politice şi factori care au dus la pierderea a aproape 1,2 milioane de voturi în mai puţin de 3 ani şi propune o serie de măsuri pe care le consideră absolut necesare pentru pregătirea alegerilor locale şi parlamentare de anul acesta, pentru că PSD să rămână un partid relevant pe scenă politică naţională şi cel mai mare partid din România.

El identifică drept slăbiciune de fond a PSD faptul că nu a avut nici forţa, nici imaginaţia, de a-şi proiecta imaginea în viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri