Caută
Close this search box.

Cum arată acum o casă de pensii din care au fost eliminate ghişeele-ghiocel

violeta alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexadru, a prezentat vineri imagini dintr-o Casă de Pensii din Bucureşti din care au fost eliminate ghişeele, astfel încât pensionarii să nu mai stea aplecaţi în fata funcţionarilor. Ea dat ordin în urmă cu o lună ca până astăzi să fie eliminate zidurile dintre pensionari şi funcţionari.

„Oameni buni, se poate! Nu vă pierdeţi speranţă. Putem schimba lucrurile în România. Da, cu multă trudă, cu atacuri din partea celor care ar vrea să ţină România în loc.

Aceasta sunt eu: las rezultate acolo unde muncesc. Fără ziduri. Masa la care se aşează atât pensionarul cât şi funcţionarul. De la egal la egal. Cu bonuri de ordine. Urmează alte probleme rezolvate. Aveţi încredere”, a scris Alexandru pe Facebook.

Schimbări similare vor avea loc la toate casele de pensii din ţară, a anunţat Violetă Alexandru în urmă cu o lună. Ce spunea recent Violeta Alexandru despre ghişeele din Casele de Pensii:

„Pe mine m-a uimit că în continuare, pensionarul în baston, persoană în vârstă, trebuie să stea cu spatele încovoiat ca să poată să vadă ochii funcţionarului printr-o uşiţă mică, pusă la o înălţime la care spatele său este foarte încovoiat.

M-a uimit ce distanţă există în continuare, astăzi, între angajaţii statului şi pensionari, în cazul de faţă, când ar trebui ca cei doi să stea pe picior de egalitate, de exemplu la o masă, fără niciun zid între ei, amândoi în aceeaşi poziţie în care să poată vorbi de la egal la egal, cu hârtiile pe masă, cu tot ce au nevoie la îndemână, astfel încât lucrurile să fie clare, transparente, şi nu într-o relaţie functionar-pensionar pe poziţii inegale”, scria ministrul Muncii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri