Caută
Close this search box.

Daniela Crudu a primit ORDIN DE PROTECȚIE împotriva iubitului-mardeiaș!

Daniela Crudu a ajuns duminică dimineață plină de sânge la spital. Ca în orice situație de acest gen, la spitalul de urgență a fost chemată poliția. Oamenii legii au venit și au audiat-o pe victimă, însă aceasta a decis să nu depună plângere împotriva iubitului care a bătut-o.

Între timp, oamenii legii au emis un ordin de protecţie provizoriu. Daniela Crudu s-a ales cu traumatism cranio-facial minor, entorsa de gleznă şi fractura de piramidă nazală, după ce a fost bătută de iubitul ei, un autentic, iertată-ne fie expresia, mardeiaș de colțul străzii. sau … kung-fu de cartier!

Iubitul croat a fost săltat de polițiști și dus la secție
Chiar vedeta a fost cea care a sunat la 112, anunţând că este agresată fizic de iubitul ei. Tânăra de 30 de ani a ajuns la Spitalul Universitar, la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde medicii i-au acordat toate îngrijirile necesare.

Daniela Crudu nu a necesitat internare, astfel că a plecat din spital. Poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunile de loviri şi alte violenţe și chiar l-au condus la secție pe iubitul violent, care dă declarații în acest moment legat de incidentul de sâmbătă seara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri