De când și-a asumat relația cu noul iubit, Daniela Crudu nu i-a arătat niciodată chipul și nici nu a dezvăluit numele acestuia sau cu ce se ocupă. Ceea ce se știe este doar că bărbatul este croat.

De mai bine de două luni, Daniela Crudu pare să se fi liniștit în brațele unui bărbat misterios, dar potent financiar. Fosta asistentă TV a schițat în ultimele săptămâni numai momente fericite în cuplu, ceea ce ne ducea cu gândul spre… o relație destul de serioasă, nicidecum un război cu sânge și vânătăi. Nimeni nu s-ar fi gândit că aparanțele înseală atât de… dureros pentru Daniela Crudu.

După o perioadă în care a schimbat iubiții la foc automat, urmată de o altă perioadă de singurătate, Cruduța părea că și-a găsit sufletul pereche, potrivit wowbiz.ro.

Bătută crunt

Cunoscuta vedetă Daniela Crudu a fost dusă de urgență la spital, după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei.

Bruneta, care era de puțin timp într-o relație cu bărbatul de origine croată care a rupt-o în bătaie, a fost găsită de oamenii legii plină de sânge, desculță în zăpadă. Aceasta a așteptat intervenția oamenilor legii afară din casa iubitului, în care s-a petrecut incidentul.

Cei doi se pare că s-au cunoscut și s-au cuplat la sfârșitul anului trecut, Cruduța postând pe conturile ei de pe site-urile sociale poze cu el, însă ascunzându-i identitatea.Agresorul se numește Seco Dubravko.

După ce a fost consultată de medici, aceștia au constatat că Daniela Crudu are nasul spart, un traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă. Mai mult, se pare că aceasta ar trebui să fie supusă unei intervenții chirurgicale și este foarte probabil ca în cursul acestei zile să fie transferată la o altă clinică unde se poate face operația.

„E posibil să fie transferată la un spital cu garda ORL pentru operație. E încă la UPU, urmează să decidă medicii. La Spitalul Universitar nu poate fi operate la nas, dar medicii spun că cel mai probabil o să aibă nevoie de această operație”, au dezvăluit surse din cadrul unității spitalicești.

Daniela Crudu a cheltuit o mulțime de bani în câteva zile

Foștii colegi ai Danielei Crudu din Antene au încercat să afle mai multe amanunte despre starea tinerei, dar aceasta are telefonul închis. Au aflat, însă, o informație legată de posibilul motiv al violentului conflict din cuplu. Se pare că iubitul Cruduței a lăsat o sumă de bani în casă și a plecat din țară. La întoarcere, a costatat că Daniela cheltuise toți banii.

Daniela Crudu nu a vrut să depună plângere împotriva iubitului, însă Secția 25 Poliție a deschis dosar penal și face cercetări, fiindcă e vorba de vătămare corporală gravă.

“Era dată afară din casă, desculță și plină de sânge. A spus că a bătut-o prietenul ei, cetățeanul croat Seco Dubravko, dar nu vrea să depună plângere. Au dus-o la Spitalul Universitar, unde medicul a stabilit că nu e nevoie de internare. A plecat acasă, iar azi a revenit la spital, unde a acuzat noi dureri. A venit acolo și un echipaj al secției 25, dar a refuzat mai departe să depună plângere. A completat un formular pentru ordin de protecție, dar nu a acumulat punctajul și s-a stabilit ca nu este necesar”, a povestit în exclusivitate pentru CANCAN.RO unul dintre cei care au văzut-o pe Daniela Crudu după ce aceasta a sunat de urgență la 112.

76 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 7 =