Caută
Close this search box.

De ce spune Ponta că are o relaţie foarte rea cu Orban: Soţia e la mijloc

victor ponta

Ponta a dezvăluit de ce are „o relație personală foarte rea” cu Orban. La mijloc este soția liderului Pro România.

Întrebat de Cosmin Prelipceanu cum este relația sa cu Ludovic Orban, Victor Ponta a caracterizat-o ca fiind „foarte rea”.

Asta pentru că, în urmă cu câțiva ani, când Orban era vicepreședinte PNL, acesta a depus o plângere la ANI pe numele Dacianei Sârbu, și ea politician la acea vreme.

„Relația personală cu Ludovic Orban? Foarte rea! Din cauza unor lucruri care nu țin de politică. E ceva vechi…

Eu am considerat că politica se face între politicieni. Domnul Orban a depus o plângere penală soției mele, aiurea, cum face el lucrurile de 30 de ani”, a declarat Victor Ponta la Digi24.

„Vedeți, toată lumea spune că e nevoie de oameni noi în politică. Orban cred că e cel mai vechi în politică. E mai vechi decât Băsescu și face lucrurile vechi, așa… urât, murdar”, a adăugat liderul Pro România.

În 2014, Ludovic Orban anunţa în faţa sediului ANI că depune o sesizare pentru cercetarea premierului de atunci, Victor Ponta, şi a soţiei acestuia, Daciana Sârbu, pentru că cei doi nu ar fi declarat împreună şapte case pe care le-ar deţine.

„Vreau să-i dau jos masca lui Victor Ponta, care este parte la putregaiului din PSD. Ponta este putred şi de bogat, dar şi de corupţie.”, spunea atunci Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri