Caută
Close this search box.

Decizia magistraților în Cazul Caracal l-a scos din minți pe Cumpănașu

Alexandru Cumpănaşu

După ce Curtea de Apel Craiova a respins strămutarea dosarului Caracal, Alexandru Cumpănașu a reacționat pe pagina personală de Facebook.

„Față de hotărârea instanței de astăzi prin care este respinsă ca NEFONDATĂ solicitarea de strămutare a judecării procesului împotriva lui Dincă Gheorghe, fac următoarea comunicare oficială în numele familiei Măceșanu:

„Ne abținem de la comentarii și supoziții ce ar fi putut sta la baza acestei hotărâri, însă o considerăm vădit nedreaptă și în calitate de persoană împuternicită notarial de către familie, voi depune plângere la CSM cu privire la modul în care s-a judecat solicitarea de strămutare a judecării cauzei.

Pentru moment, comunicăm doar suprinderea și nemulțumirea față de această decizie luată în ciuda multiplelor elemente vădite de posibilitate a influențării procesului la Tribunalul Olt reliefate atât de familie, cât și de mass media în ultimele luni.

Judecarea lui Dincă nu reprezintă pentru noi o prioritate atâta timp cât a fost trimis în judecata pentru omorârea Alexandrei, lucru pe care familia nu îl recunoaște și nu îl acceptă. NU acceptăm, însă, bătaia de joc la adresa familiei noastre în cadrul acestui proces început”, a scis Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri