Caută
Close this search box.

Deputat Pro România: NU vom vota moţiunea de cenzură

Deputatul Mircea-Titus Dobre (Pro România) a afirmat, la Digi24, că parlamentarii partidului său nu vor vota moțiunea de cenzură inițiată de PSD, deorece căderea guvernului Orban este un obiectiv comun al social-democraților și liberalilor.

Mircea-Titus Dobre a exclus posibilitatea ca parlamentarii Pro România să susțină moțiunea de cenzură a PSD.

”Dacă moțiunea va trece, nu va trece cu voturile Pro România (…) Nu o să votăm o moțiune de cenzură care privește strict PSD și PNL. Cele două partide vor să rămână doar ele pe scena politică. Îi încurcă USR și Pro România”, a spus Dobre.

Acesta susține că social-democrații și liberalii au convenit deja asupra convocării alegerilor anticipate, un semn al acestei înțelegeri fiind chiar faptul că guvernul Orban vrea să adopte 24 de ordonanțe de urgență în ultima ședință în care ar mai putea face acest lucru.

Întrebat cum comentează faptul președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că se va întâlni în această seară cu liderul Pro România, Victor Ponta, Dobre a răspuns: ”V-ați dus pe fenta lui Ciolacu”.

Pe de altă parte, cu circa două ore înainte de această declarație, un alt deputat Pro România, Adrian Dobre, spunea că parlamentarii partidului vor decide în această seară cum vor vota la moțiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri