Caută
Close this search box.

Elena Udrea, reacție dură după ce a rămas fără avocat. “ABUZ de drept”

elena udrea

Clipe grele pentru Elena Udrea! Fostul ministru al Turismului și-a pierdut recent avocatul care o reprezintă de cinci ani în instanță. Ce a anunțat aceasta azi, marți, la Curtea de Apel București?

Soarele se pare că nu a stat mult pe strada Elenei Udrea. Aceasta a anunțat azi, 25 februarie, că vrea amânarea procesului, drept urmare a pierderii avocatului său. Fostul său reprezentat în instanță a dezvăluit pe ultima sută de metri faptul că oprește colaborarea cu iubita lui Adrian Alexandrov. Elena Udrea a spus în fața magistraților de la Curtea de Apel București că dorește amânarea procesului de judecată din cauza rezilierii contractului cu apărătorul său, „după o relație de cinci ani. Rugămintea e să îmi acordați termen.”

Instanța i-a răspuns că există o sincopă în situația aferentă, anume că avocatul său sigur are la cunoștință faptul că rezilierea cu o zi înainte poate fi un abuz de drept. „Sunt convinsă că știți că domnul avocat cunoaște că rezilierea cu o zi înainte poate fi un abuz de drept. Înțeleg că nu s-a mai întâmplat și că nu se va mai întâmpla. Este adevărat că și protestul magistraților a dus la amânarea cauzei. Dar avem martori de audiat și unui din trei vine a treia oară.”

Subliniem că Udrea se va prezenta la termenul următor pe data de 24 martie. Alexandru Chiciu, fostul avocat al fostului ministru al Turismului, a susținut că nu au existat neânțelegeri, doar că o serie de clauze au ajuns la termen și nu au fost reînnoite, conform mediafax.ro.

Amintim că Elena Udrea a fost trimisă în judecată de către DNA sub acuzarea pentru instigare la luare de mită și spălare de bani. Totul s-a petrecut în anul 2009, în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale. La momentul acela, au fost colectate sume de bani care au provenit din infracțiuni de corupție, delapitare și evaziue fiscală care au fost folosite ulterior pentru plata unor servicii din cadrul campaniei electorale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri