Revenită de câteva luni în țară după experiențele neplăcute pe care le-a trăit în Costa Rica, Elena Udrea este gata să înfrunte problemele cu legea pentru ca fetița sa să aibă parte de o viață lipsită de griji. În plus, fostul ministru al Turismului pare să se fi împăcat cu gândul că poate ajunge din nou după gratii, motiv pentru care profită din plin de timpul petrecut în libertate.

Pentru a uita puțin de toate aceste griji, blonda fost demnitar și logodnicul său au mers într-un restaurant de lux din Capitală, unde au avut parte de o petrecere pe cinste.

Potrivit cancan.ro, fostul ministru al Turismului nu doar că a încins ringul de dans pe ritmurile cunoscutului cântăreț, ba chiar a și fredonat câteva dintre melodiile unul foarte cunoscut manelist care cânta acolo. Purtând o rochiță extrem de provocatoare, Elena Udrea a fost, fără îndoială, sufletul petrecerii, atrâgând nu doar privirile partenerului de viață, ci și pe cele ale tuturor petrecăreților din local. Iar atmosfera a fost întreținută de nimeni altul decât Adrian Minune, care i-a încântat pe cei prezenți cu cele mai cunoscute manele ale sale.

În plus, judecând după recompensa primită de Adi Minune la finalul recitalului său, putem spune că fostei consiliere prezidențiale din mandatul lui Traian Băsescu i-au mers la suflet manelele vechi precum „Jumătate tu, jumătate eu”, „Așa sunt zilelele mele”, sau „E noapte și e târziu”, mai ales că versurile nu îi sunt deloc străine.

După o petrecere de pomină alături de cei dragi, Elena Udrea va trebui să înfrunte problemele cu legea, pentru că procesul în care este implicată alături de fostul președinte Traian Băsescu își reia cursul firesc. Audierile fuseseră amânate la ultimul termen, pe fondul protestelor la care au recurs magistrații și procurorii, nemulțumiți de legea care îi lasă fără pensii speciale.

212 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here