Caută
Close this search box.

„Eşti pe Lista lui Ghizdeanu” – este noua spaimă de la PSD

ghizdeanu

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a afirmat, pe pagina sa de Facebook, că Ion Ghizdeanu, proaspăt intrat în colimatorul procurorilor, îi va turna fără să clipească pe cei ale căror ordine le-a urmat atunci când a împărţit bani din Fondul de Dezvoltare şi Investiţii, creat de liderii PSD Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov.

„Citim azi un titlu – Ghizdeanu (tipul de la prognoze pe vremea PSD) a fost pus sub control judiciar pentru banii PNDL daţi baronilor locali.

Ca să înţelegeţi mai bine ştirea care se ascunde în titlu, ar trebui să vă imaginaţi că respectivul, Ghizdeanu, n-a dat niciun ban baronilor, el a executat nişte ordine. E doar un tip sperios, nimerit la mijloc. Nici n-apucă procurorul să termine de pronunţat cuvintele magice – ‘ia şi scrie!’, că omul a umplut deja douăzeci de pagini.

Cine se sperie de cele douăzeci de pagini scrise de Ghizdeanu, asta e întrebarea de sub ştire”, a scris Lăzăroiu, pe Facebook.

În comentariile făcute ulterior la postarea cu pricina, fostul consilier prezidenţial a adăugat în acelaşi stil ironic: „’Eşti pe lista lui Ghizdeanu’ e noul bau-bau de pe holurile din Kiseleff”.

Fostul şef al Comisiei Naţionale de Prognoză şi al Fondului de Dezvoltare şi Investiţii, Ion Ghizdeanu, a fost pus sub acuzare de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru săvârşirea infracţiunii de fals intelectual în formă continuată, într-un dosar legat de alocare de fonduri pentru mai multe primării din ţară. Ghizdeanu, omul de încredere al binomului Dragnea – Vâlcov, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri