Caută
Close this search box.

EXCLUSIV. CIRC la Mediaș: Aranjament pe față, Dinamo nu joacă nimic, meciul e gata în minutul 14

UPDATE. Dat fiind că am scris cronica meciului încă din titmpul primei reprize și am și prezis rezultatul exact, 1-0 pentru Mediaș, cu mult mai mult de o oră înaintea ultimului fluier al lui Istvan Kovacs, anunțăm și scorul final – cel transmis de noi, desigur, mult mai devreme. GAZ METAN – FC DINAMO 1-0 (1-0). 

După ce a învins-o clar și absolut meritat pe FCSB, Dinamo NU MAI JOACĂ ABSOLUT NIMIC LA MEDIAȘ.

De ce? Simplu. E un ARANJAMENT PE FAȚĂ (pentru cei care cunosc cât de cât fotbalul), astfel încât Mediașul (o echipă altfel foarte valoroasă, ce nu cred că avea nevoie de un astfel de circ) să se califice ÎN PREMIERĂ în Play-Off, acolo un Dinamo nu mai are nicio șansă să ajungă.

Scriem acest material chiar în timpul meciului, e doar minutul 30 și ceva al primei reprize, iar Mediașul conduce deja cu 1-0, gol Cardoso încă din minutul 14, cu un șut foarte frumos din afara careului, dar la care portarul dinamovist Piscitelli a rămas pe loc, ca pironit de ”raza” vreunui…OZN!

Altfel, teribilul Fabbrini dă pase greșite și se împiedică în minge – după cu cu FCSB făcea furori pe teren -, Sorescu șutează spre poarta ardelenilor de parcă ar vrea să transforme, ca la rugby .. etc etc.

Marele perdant al acestui ARANJAMENT ORDINAR (adică obișnuit) este Gică Hagi, care ar fi avut nevoie cel puțin de un egal al lui Dinamo la Mediaș pentru ca VIITORUL să poată spera la Play-Off… Nu va fi cazul.

E foarte posibil ca, dacă s-ar fi jucat corect, REZULTATUL SĂ FIE ABSOLUT ACELAȘI!

Dar românul până nu face el un aranjament … nu se simte bine… Păcat. Mare păcat.

ATENȚIE, SUBLINIEM DIN NOU. Gaz Metan Mediaș merită toate felicitările pentru felul în care a jucat pânț acum și pentru poziția pe care a ajuns! De asemenea și Dinamo, dar numai pentru frumosul meci cu FCSB  și cu oibservația că, de vreo câțiva ani buni, nu mai poate urcas în Play-Off.

Nici nu mai e nevoie să așteptăm finalul meciului. Cronica se face din prima repriză, ca la orice aranjament.

PS. Prin minutul 64, ca treaba să fie și mai sigură, portarul dinamovist Piscitelli a respins o minge (în loc să o rețină, i-ar fi fost foarte ușor) exact în ghetele lui Sergiu Buș, aflat singu-singurel, cu poarta goală, la vreo 3 metri, dar ardeleanul s-a blocat de atâta generozitate dinamovistă și a luftat cu mare ”succes”…

PPS. În minutul 90, un șut pe spațiul porții, din poziție foarte bună, al lui Fabbrini, este catalogat de comentatorul Telekom ca fiind ”O PASĂ LA PORTAR” și nu un șut… Ce să mai spun altceva??

Finalul meciului ne-a dat TOTALĂ DREPTATE. A RĂMAS ACEL 1-0 AȘA CUM AM SCRIS ÎNCĂ DIN MINUTUL 30 AL MECIULUI, totul după zecvi de bîlbe și lufturi ale lui Fabbrini & Comp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri