Caută
Close this search box.

Fed Cup: Ana Bogdan a adus punctul cu care am egalat Rusia

ana bogdan

Ana Bogdan a restabilit egalitatea în întâlnirea România – Rusia, din play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup, 1-1, după ce a învins-o pe rusoaica Veronika Kudermetova cu 6-3, 6-7 (5), 6-1, vineri seara, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Ana Bogdan (90 WTA), cea mai bine clasată jucătoare din echipa României, a învins-o pe Kudermetova, numărul 38 mondial, după două ore şi 13 minute, potrivit Agerpres.

Românca o mai învinsese de două ori pe Kudermetova, cu 6-3, 3-6, 6-2 în 2014 la Namangan (Uzbekistan) şi cu 6-3, 6-1 în 2017 la Hua Hin (Thailanda).

Ana Bogdan şi-a luat în serios rolul de lider al echipei României şi a dominat clar setul decisiv, adjudecat cu 6-1, în 31 de minute.

Românca a avut trei aşi, Kudermetova a reuşit şapte, Ana Bogdan a comis o dublă greşeală, iar rusoaica a avut 3. Ana Bogdan a avut procentaje mai bune la ambele servicii, a avut mai puţine mingi câştigătoare, 17-23, dar şi mult mai puţine erori neforţate, 22-61.

În primul meci de simplu de vineri, Elena Gabriela Ruse (166 WTA) a fost învinsă cu scorul de 6-1, 6-4 de Ekaterina Alexandrova (locul 28 WTA).

Sâmbătă, de la ora 14.00, se vor întâlni Ana Bogdan şi Ekaterina Alexandrova, iar în ultimul meci de simplu se vor afla faţă în faţă Elena Gabriela Ruse şi Veronika Kudermetova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri