Caută
Close this search box.

Femeie suspectă de coronavirus, luată cu izoleta de pe aeroportul din Timişoara

O femeie, care a venit din Italia, va fi preluată cu izoleta de pe Aeroportul Internaţional TImişoara şi dusă la Spitalul ”Victor Babeş” din Timişoara. Tânăra de 35 de ani a prezentat tuse şi tulburări respiratorii, fiind suspectă de coronavirus.

”O pasageră de 35 ani care a venit din Trentino, la evaluarea din Aeroportul Timişoara a prezentat tuse şi tulburări respiratorii. Avionul şi spaţiul în care s a efectuat triajul au fost dezinfectate”, transmit reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, conform Observator.tv.

Femeia, care a venit din Italia, cu zborul cu RY 5511 – Bergamo, a fost pusă într-un spaţiu izolat, destinat călătorilor care vin din zone cu risc, şi a ieşit din aeroport, pe circuit separat.

Urmează ca un echipaj SMURD să pacienta cu izoleta şi să o transporte la Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara, pentru testare epidemiologică.

Acesta este al doilea caz de suspiciune de coronavirus la Timişoara, după ce o altă femeie care călătorise în Italia s-a prezentat la spital pe motiv că avea febră, dureri în gât şi tuse. Pacienta a rămas izolată şi aşteaptă duminică rezultatul testului de coronavirus.Foto opiniatimisoarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri