Caută
Close this search box.

Firea: Opt persoane sunt în carantină, în Capitală

gabriela Firea

Opt persoane se află în centrul de carantină din Bucureşti în acest moment, a declarat primarul general, Gabriela Firea.

n afară de cele 6 persoane aduse de pe nava de croazieră din Japonia, aţi doi tineri, de asemenea fără simptome, au fost carantinaţi.

Unul dintre tineri a călătorit în aceeaşi aeronavă cu italianul infectat, iar apoi a venit la Bucureşti şi timp de două zile s-a plimbat fără probleme prin capitală, dintr-o eroare a autorităţilor.

Celălalt tânăr a fost carantinat după ce a intrat în contact direct cu cel venit în aceeaşi aeronavă cu italianul.

”Sunt doi bărbați în vârstă de 28, respectiv 25 de ani, care erau cazați la un hotel din București. Au fost depistați acolo după informațiile transmise de către DSP Olt către DSP București. Inițial nu prea au vrut să vină, dar li s-a explicat că e periculos atât pentru viața lor, cât și pentru viața celorlalți. Primul dintre ei a călătorit în avionul Craiova Bologna chiar cu cetățeanul italian diagnosticat cu coronavirus. S-a întors în Craiova cu avionul și a completat un chestionar la sosirea în țară, pe 25 februarie, unde a declarat că nu are niciun simptom. Apoi a plecat spre București unde ar fi vrut să participe la un casting la o televiziune din București. A ajuns până în zona de intrare si nu a mai avut ocazia să participe la casting. Însă acolo l-a întâlnit pe cel de-al doilea tânăr, cu care s-a cazat la un hotel din București”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri