Gabriela Firea a reacționat după ce liderul PNL a anunțat că Nicușor Dan va fi cel susținut pentru primăria generală a Capitalei.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, îl va avea ca principal contracandidat, la alegerile locale, pe Nicușor Dan. Omul care va primi sprijin politic din partea PNL, după cum a anunțat, joi, Ludovic Orban, șeful partidului liberal.

Întrebată dacă se teme că ar putea să fie învinsă în cursa pentru fotoliul de la Primăria Capitalei, Firea a răspuns lapidar și ironic. „Țara arde și bătrâneii se piaptănă. Nu ai ce să comentezi”, a firmat Gabriela Firea.

Pe de altă parte, primarul a mai declarat că, în aceste condiții în care a apărut problema coronavirusului, România ar avea nevoie de stabilitate politică.

„În tot acest peisaj care nu trebuie să fie de speriat, dar trebuie să ne responsabilizeze, și nu avem un guvern stabil, am văzut ca nuca în perete și colac peste pupăză, acest anunț. Este noaptea minții”.

51 Vizualizări

1 COMENTARIU

  1. Nerușinata se folosește de epidemia de gripă și vrea stabilitate, cine a dat jos guvernul, cine nu s-a prezentat la investirea guvernului Orban II, ei vorbesc de stabilitate numai dacă conduce psd-ul în rest e instabilitate pt. ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 9 =