Caută
Close this search box.

FOTO. Dumitrache și Nelu Nunweiller se răsucesc în mormânt! Dinamo a ajuns ciuca bătăilor și rușinea României!

FC Dinamo este de 18 ori campioană a României, ultima oară acum 13 ani!

FC Dinamo este PRIMA ECHIPĂ DIN ISTORIA ROMÂNIEI care a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor – în 1984.

Tot FC Dinamo este echipa care deține și azi scorul-record din istoria CCE, 11-0 în meci oficial cu campioana Irlandei de Nord (o țară britanică, având un foarte bun fotbal!), Crusaders Belfast, în 1973!

Orice ar ar face azi, FC Dinamo a fost și rămâne un nume mare, chiar uriaș, în fotbalul românesc și european. Dar numai în ISTORIA lor.

Ei bine, FC Dinamo a ajuns azi, în anul de grație 2020, sub ”domnia” autoritară a unu habarnist perfect într-ale fotbalului, Ionuț Negoiță, așadar a ajuns RUȘINEA FOTBALULUI ROMÂNESC și CIUCA BĂTĂILOR, NEMAIINTRÂND NICI MĂCAR ÎN PRIMELE 6 ECHIPE DIN ROMÂNIA.

PĂCAT DE SUPORTERI ȘI GALERIE, CARE SUNT EXTRAORDINARI ! …

Duminică seara, FC Voluntari a reușit să învingă Dinamo cu 2-1 în meciul din runda 24 a Ligii 1. Oaspeții au deschis scorul prin Deian Sorescu, care l-a învins pe Valentin Cojocaru în minutul 38, însă ilfovenii au profitat de superioritatea numerică din finalul meciului, obținută după eliminarea lui Lukas Skovajsa și au punctat de două ori în doar cinci minute, prin Cătălin Țîră (76) și Alexandru Tudorie (81), golul doi la o pasă superbă a aceluiași formidabil Cătălin Țîră, care a contribuit enorm la umilirea lui Dinamo!

Cătălin Țîră, mai bun decât toți dinamoviștii la un loc

Cătălin Țîră (25 de ani, foto jos) este fiul celebrului internațional rapidist Fănel Țîră și al lui Carmen Țîră. Culmea este că el a crescut și a debutat la … FC Dinamo, dar așa se întâmplă când ești ORB la valorile din propria curte și alergi mereu după ”alții”. Doar pentru că acel ”altul” vine din afară și nu este al tău! O stupizenie mai mare nu se poate imagina. Cam ca acei bărbați pentru care orice femeie din lume este mai dezirabilă decât propria soție, doar pentru că este … alta!

O valoare precum Cătălin Țîră – care a umilit duminică echipa lui Negoiță – trebuia să fie de mult titular la Dinamo, probabil și la echipa națională, dar așa e când în fotbal, ca și în alte domenii sociale din România, domnesc banii, pilele și cumetriile. Rușine!

Așa că, să fim iertați, dar, din nou … RUȘINE, DINAMO!

Florea Dumitrache, Lică și Nelu Nunweiller se răsucesc în mormânt. Și nu numai ei!

După înfrângerea de la Voluntari, șansele lui Dinamo la play-off au scăzut considerabil și ar putea să se reducă la zero dacă FC Botoșani câștigă meciul cu Hermannstadt de luni.

Cu două etape rămase de disputat în sezonul regular, Dinamo este la șase puncte de Gaz Metan Mediaș și ar putea ajunge la opt de Botoșani, în cazul unui succes al moldovenilor în această rundă.

Cu două etape rămase de disputat din sezonul regular, echipa lui Dusan Uhrin este la șase puncte de ocupanta ultimului loc de play-off, Gaz Metan, cu care are meci direct în runda 26, dar FC Botoșani ar putea să o trimită matematic în play-out, pentru al treilea sezon consecutiv!!! Incredibil!

Echipa antrenată de Marius Croitoru joacă luni meciul din runda a 24-a, împotriva celor de la Hermannstadt, și cu o victorie ar ajunge la 39 de puncte, cu opt lungimi în fața celor de la Dinamo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri