Caută
Close this search box.

FOTO ULUITOR. Epidemia de coronavirus și orașul WUHAN au fost prezise, cu precizie, într-o carte din 1981. Aveți dovada

De necrezut, dar adevărat! Epidemia de coronavirus a fost prezisă într-o carte scrisă în anul 1981. Autorul cărţii „The Eyes of Darkness” este Dean Koontz, iar acesta a scris în roman detalii cutremurătoare despre virusul care acum face ravagii în toată lumea, în special în China.

Epdemia de coronavirus a fost prezisă într-o carte scrisă în anul 1981. Autorul cărţii „The Eyes of Darkness” a fost Dean Koontz, iar acesta a dat detalii cutremurătoare despre virusul care acum face ravagii în toată lumea, în special în ţara în care a izbucnit, în China, încă de acum 39 de ani.

CoronavirusULK a provocat până acum 2.000 de morţi în China. De asemenea, numărul persoanelor infectate a crescut la 74.000. În alte ţări ale lumii numărul de persoane infectate a ajuns la 900, iar numărul morţilor a ajuns la 5 victime. Până acum 30 de ţări au raportat infecţii cu virusul letal. Astfel, situaţia la nivel mondial devine tot mai alarmantă, iar autorităţile chineze sunt acuzate că ar încerca să ascundă numărul real al persoanelor infectate, precum şi pe cel al morţilor.

 

Romanul „Eyes of Darness” vorbeşte despre virusul Wuhan-400
De curând s-a aflat că epidemia de coronavirus a fost descoperită într-o carte scrisă în anul 1981. „Eyes of Darkness” este un roman de ficţiune în care autorul, Dean Koontz, prezintă povestea unui laborator chinez care a creat un virus periculos, pentru a fi folosit ca armă biologică pe timp de război. Culmea, laboratorul chinez este localizat în Wuhan, locul de izbucnire a virusului în zilele noastre.

În carte, virusul se numeşte Wuhan-400 şi este descris ca arma perfectă, întrucât afectează toţi oamenii, la rând. Dean Koontz precizează în romanul său că virusul nu trăieşte mai mult de un minut, iar că procesul de decontaminare nu este unul scump, odată cu extinderea acestuia. Mai mult, autorul spune despre Wuhan-400 că medicamentele şi antibioticele nu au efect asupra lui. Singurul leac, împotriva Wuhan-400, era o combinaţie de curenţi electrici şi căldură puternică.

„În jurul anului 2020, o boală similară cu pneumonia se va răspândi peste tot în lume, atacând plămânii și căile respiratorii și rezistând la toate medicamentele cunoscute. Ceea ce o să fie mai surprinzătoare decât boala este chiar disparația acesteia, la fel de brusc precum a apărut. Va mai ataca apoi peste zece ani, după care va dispărea complet„, mai scrie în paginile cărții.

Doctorul Sajava Senanyake, specialist în boli infecţioase, a dezvăluit despre coronavirus că ar putea să dispară odată cu venirea căldurii. de asemenea, acesta a mai spus că este posibil ca o altă epidemie de coronavirus să apară peste 10 ani. Atunci, ar putea să vină într-o formă mult mai agresivă. „Atunci când vor veni lunile călduroase, virusul ar putea să dispară brusc și apoi să reapară în perioadele reci din an„, a dezvăluit acesta.

Dean Koontz mai scrie în cartea sa momentul în care epidemia o să dispară, dar şi când va reapărea. Oamenii de ştiinţă din zilele noastre şi-au unit forţele pentru a creea un tratament împotriva coronaviruslui, dar şi pentru crearea unui vaccin prin care virusul Covid-19 să poată fi vindecat sau prevenit.

Persoanelor vindecate de coronavirus din China li s-a cerut să doneze sânge. Astfel, medicii vor putea să extragă plasmă ce va fi folosită pentru a trata bolnavii de coronavirus aflaţi în stare critică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri