Caută
Close this search box.

Gabriela Firea, mesaj incredibil pentru PNL-işti: Marş!

gabriela firea

Gabriela Firea le transmite un mesaj incredibil celor de la PNL, după ce îl numeşte un laş care muşcă şi fuge pe premierul Ludovic Orban: „Marş!”

„Am un singur răspuns pentru cei care m-au atacat azi mincinos şi disperat la conferinţa PNL : #marş”. „Pudibonzi, nu rataţi!!!”

„Aseară, în fief Pnl – ca orice las, fuge de o întâlnire cu mine, i-am lansat nenumărate invitaţii la un dialog direct într-o emisiune -, muşcă şi fuge.

Ultima tâmpenie spusă aseară este că am avut să mă duc la Compania Naţională de Investiţii, să depun un proiect realizat de echipa mea, asigurând şi cofinanţare, pentru realizarea unei săli polivalente în Bucureşti, pe care, ca şi alte săli mari din Capitală, să o folosească întreaga ţară, şi aşa cum s-a întâmplat în trecut, când obiective de investiţii din marile oraşe şi/sau municipii, au fost finanţate de către guvern, cum este şi normal.

Să împrumuţi tara ca să-ţi satisfaci sponsorii dar să te plângi că nu ai bani de pensii şi salarii, obrăznicie este să angajezi oameni fără studii, doar pentru că sunt soţiile sau odraslele sponsorilor, tupeu este să tai fondurile pentru autostrăzi şi spitale, indolenţa la guvernare este să ţii în funcţii miniştri penali şi penibili, nesimţire este şi să fi fost viceprimar al Capitalei şi să te fi remarcat doar prin dorinţa fierbinte de a distruge sistemul de termoficare, în scurtele pauze când nu făceai chermeze în birou, stropite cu alcool din belşug, aşa cum ştie tot guvernul că făceai şi când aveai birou prin Palatul Victoria.

Da, recunosc, sunt de o mare nesimţire faţă de apucăturile peneliste la Primăria Capitalei şi am stârpit căpuşele lor – 4,5 afacerişti veroşi, nu oamenii de afaceri oneşti -, şi ştiu că asta nu mi-o puteţi ierta! Am făcut economii la buget şi am asigurat servicii de calitate la preţuri corecte! O blasfemie pentru voi!

Dar, lumea va judeca şi prin prisma a ceea ce nu aţi făcut bun pentru oameni când aţi condus Bucureştiul şi a ceea ce aţi făcut pentru buzunarele voastre şi ale sponsorilor voştri pe care i-aţi activat şi acum să plătească bugete pentru a vă fi promovate declaraţiile stupide la adresa mea.

Ne întâlnim la vot şi vom vedea atunci pe cine consideră alegătorii mai , şi (calificative cu care m-aţi gratulat, în lipsa de argumente şi realizări)”, a scris Gabriela Firea pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri