Caută
Close this search box.

Gâdea a INVENTAT trei copii minori ai liftierei de la Ministerul Muncii VIDEO

mihai gâdea

PSD și Antena 3, prin Mihai Gâdea, au încercat să transforme demiterea liftierei de la Ministerul Muncii într-un atac politic la adresa ministrului Violeta Alexandru.

Gâdea a vrut să îi convingă pe telespectatorii Antenei 3 că demiterea liftierei de la Ministerul Muncii a fost un act inuman, care a lăsat pe drumuri o mamă cu trei copii. Așa că a pregătit o întreagă emisiune, pe 30 ianuarie.

„Vreme de o oră şi ceva s-a discutat despre biata văduvă cu trei copilaşi pe care trebuie să-i hrănească. Şi-i hrănea din butonul ăla mic pe care-l apăsa în liftul de la Ministerul Muncii… Şi s-a găsit bestia aia de ministru, care s-o dea afară! Păi, aia-i om?”, a remarcat și Cristian Tudor Popescu.

După ce a deplâns soarta liftierei, Mihai Gâdea a invitat-o în direct pe aceasta. Și a început aceeași discuție cu mama văduvă, singura cu venituri, care trebuie să aibă grijă de „trei copilași”.

Dar doamna Paula i-a stricat toată povestea.

„Aici ați greșit cu trei copilași, nu am trei copilași, am unul singur. Cred că ați… Adică e mare, acum nu mai e sub întreținerea mea”, a replicat liftiera.

Mihai Gâdea a încercat să își salveze povestea „Deci sunteți femeie văduvă cu un copil”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri