Caută
Close this search box.

GALERIE FOTO cu Şerban Nicolae la o petrecere a Clanului Sportivilor

şerban nicolae

Şerban Nicolae, propus de PSD pentru funcţia de preşedinte al Senatului, a doua funcţie în stat, a fost fotografiat alături de interlopi din Clanul Sportivilor, la o petrecere organizată în anul 2016.

Şerban Nicolae are şanse de aproape 100% de a deveni preşedinte al Senatului având în vedere că PSD deţine singur majoritatea în această cameră a Parlamentului. Este foarte grav ca un politician care are legături cu clanurile interlope din Bucureşti să devină numărul doi în statul român.

Petrecerea a avut loc în anul 2016, la scurt timp după ce candidatul PSD pentru Primăria Sectorului 4, Daniel Băluţă, a câştigat alegerile.

Şerban Nicolae a fost unul dintre invitaţii de marcă ai evenimentului. Senatorul a fost fotografiat de unul dintre participanţi, în timp ce se întreţinea cordial, la aceeaşi masă, cu un interlop celebru din Sectorul 4, Florian Puiu.

Florian Puiu, apropiat de Clanul Sportivilor, este finul lui Cristi Calu, unul dintre cei mai periculoşi interlopi ai Bucureştiului.

Florian Puiu a reuşit să ajungă pe listele de candidaţi ai PSD şi chiar să devină consilier local la Sectorul 4. În campania electorală pentru alegerile locale, în presă a apărut un film în care Florian Puiu prezida şedinţele PSD Sector 4, alături de doi bodyguarzi masivi.

 

La începutul anului 2013, anchetatorii au făcut 115 percheziţii la lideri şi membri ai clanurilor „Cămătarii” şi „Sportivii”, într-un dosar de tentativă de omor, pentru lipsire de libertate şi şantaj. 80 de suspecţi, printre care Sile şi Nuţu Cămătaru, au fost duşi la audieri. Unul dintre cei vizaţi de anchetă procurorilor a fost, la acea vreme, şi Florian Puiu.

„Nefericitul primar Băluţa a intrat sub protecţia unui personaj pe nume Florian Puiu. Acest Puiu este aparent un consilier local PSD la Sectorul 4 şi deci este teoretic coleg de partid cu primarul Băluţă. În 2013 însă, Florian Puiu a fost adus la audieri într-un dosar de crimă organizată alături de membrii clanurilor interlope Sportivii şi Cămătarii. Atunci, presa relata că procurorii DIICOT au pus sub acuzare peste 100 de membri ai celor două grupări care stăpânesc afacerile necurate din Sectorul 4.

Florian Puiu nu a fost arestat deocamdată, deşi relaţiile sale cu Nicusor Dumitrescu – zis Bibiloi sunt de notorietate. Acest Bibiloi este unul din locotenenţii Clanului Sportivilor, condus de Cristian Roşca. Florian Puiu a participat, în 2010, la nunta lui Bibiloi; în 2013, Bibiloi a fost arestat.

Surse din Primăria Sectorului 4 susţin că Florian Puiu a devenit de facto noul primar, iar Daniel Băluţă executa doar ordinele acestui individ apropiat al lumii interlope; Puiu controlează şi majoritatea din consiliul local al sectorului. Pentru a înţelege ce fel de personaj este acest obscur Florian Puiu, este suficient să-i citim declaraţia de avere: prietenul interlopilor nu are niciun venit, niciun salariu, niciun loc de muncă în afară de indemnizaţia de consilier local.

El deţine o avere impresionantă: Florian Puiu a declarat de-a lungul timpului că deţine 495 de hectare de teren arabil în Ilfov, 25 de hectare în Prahova, un hectar în Giurgiu şi 5.000 de metri pătraţi în Mangalia. Între timp, Puiu a vândut câteva sute de hectare.

Consilierul PSD mai deţinea două vile în Bucureşti, două apartamente plus o maşină Ferrari, pe care a vândut-o cu 80 de mii de euro. Puiu a mai declarat că deţine ceasuri în valoare de circa 200 de mii de euro, pe care, la fel, le-a vândut, în final păstrând doar un ceas de aur estimat tot la 80 de mii de euro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri