Caută
Close this search box.

Hotnews: Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Cimitire, a cumpărat un teren de 7 ha în Mogoșoaia de la unul dintre acționarii companiei care a furnizat gaze în orașul Voluntari

Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Cimitire București, a cumpărat 70.000 mp (7 ha) în Mogoșoaia, pentru amenajarea unui cimitir.

Prețul plătit de companie a fost 1.260.000 euro. Achiziția s-a desfășurat discret, iar pe site-ul companiei nu apare de la cine a fost achiziționat terenul.

Rerenul a fost cumpărat de Mircea Săndulescu și Emanuela Ionela Săndulescu. Mircea Săndulescu a fost acționar al companiei Covi Construct 2000, furnizorul de gaze din orașul Voluntari până în 2018. Contactată de HotNews.ro, Gabriela Firea a declarat că nu știa despre achiziția terenului și de la cine a fost achiziționat.

Pe 27 decembrie 2018 Compania Municipală Cimitire București a postat pe site că dorește să cumpere un teren de minim 5 ha în București sau Ilfov și așteaptă oferte până la finalul anului 2019. Anunțul a fost postat pe site într-un meniu secundar, fiind ușor de găsit doar pentru cei care știu unde să caute. Citește textul mai departe pe Hotnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri