Un incendiu puternic a izbucnit, marţi după amiază, la Casa de Cultură din Baia Mare. Incendiul este localizat în interiorul clădirii. Pompierii se află la faţa locului şi încearcă să lichideze focul. În clădire se aflau 34 de copii şi şase adulţi.

Un incendiu puternic a izbucnit în interiorul Casei de Cultură din Baia Mare. Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la faţa locului. De asemenea, două amubulanţe şi un echipaj SMURD se află la locul incendiului.

În momentul izbucnirii incendiului, în Casa de Cultură se aflau 34 de copii şi şase adulţi. Aceştia au ieşit singuri din incinta care ardea. Pompierii au reuşit să lichideze focul.

„Un incendiu a izbucnit la Casa de Cultură Baia Mare, fiind trimise la faţa locului 5 echipaje de intervenţie dar şi un echipaj de prim ajutor de la SMURD şi două ambulanţe ale SAJ Maramureş.

Au ars mai multe panouri publicitare ale unui club aflate la parterul clădirii iar din primele informaţii 34 de copii şi 6 adulţi aflaţi în incinta Casei de Cultură s-au autoevacuat.

A fost un fum dens dar spaţiul a fost ventilat”, informează ISU Maramureş.

Acum, pompierii urmeată să facă cercetări pentru a se vedea cauzele care au dus la izbucnirea incedniului puternic.

30 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 2 =