Caută
Close this search box.

Incredibil! Cum au înscenat o femeie și concubinul ei furtul unei genți cu bani

O femeie în vârstă de 33 de ani din municipiul Giurgiu şi concubinul acesteia sunt cercetaţi penal după ce au înscenat furtul unei genţi în care se afla suma de 114.185 lei, bani proveniţi din încasări de la societăţi comerciale care au ca obiect principal de activitate domeniul pariurilor sportive şi al jocurilor de noroc.

Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată de către o femeie de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din autoturismul proprietate personală o geantă în care se afla suma de 114.185 de lei, bani proveniţi din încasările de la două societăţi comerciale cu obiect de activitate principal în domeniul pariurilor sportive şi al jocurilor de noroc. Poliţiştii au demarat activităţile specifice de cercetare şi au constatat faptul că, deşi femeia a susţinut că a fost victima unei infracţiuni de furt, aspectele relatate nu sunt reale şi aceasta şi-a înscenat furtul cu ajutorul concubinului şi al unui prieten care, în ziua de 21 ianuarie, au sustras din maşina femeii, neasigurată, o geantă care, ulterior, s-a dovedit că la momentul producerii presupusei fapte de furt era goală„, se arată într-un comunicat de presă transmis duminică de IPJ Giurgiu. prealuat de Agerpres.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, au constatat faptul că persoana în cauză, în calitate de manager zonal, în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020, şi-a însuşit din sumele ridicate de la punctele de lucru, suma de 114.185 de lei, prin întocmirea în fals a înscrisurilor de depunere la unităţile bancare.

În cauză a fost dispusă extinderea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunilor de delapidare şi inducerea în eroare a organelor judiciare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri