Caută
Close this search box.

Înregistrarea apelului efectuat miercuri noape la 112 de către Andreea Antonescu a fost publicată

Înregistrarea apelului efectuat miercuri noape la 112 de către Andreea Antonescu a fost publicată de Ziar de Iași.

Andreea Antonescu a sunat la 112 la puțin timp după miezul nopții și a spus că este în Iași, că s-a certat cu iubitul ei și că bărbatul nu o lasă să iasă din casă. Femeia nu a precizat adresa exactă, iar polițiștii au fost nevoiți să apeleze la STS pentru a localiza apelul.

Când au ajuns la adresă, un imobil din centrul orașului, cântăreața le-a spus polițiștilor că nu-și amintește să fi sunat la numărul de urgență și că nu are nicio problemă cu iubitul, scrie presa locală.

„Poliţiştii au sunat la numărul respectiv, apoi au reuşit să vorbească cu tatăl prietenului tinerei care a sunat la numărul 112. După un timp, cei doi au ieşit din domiciliu şi au vorbit cu poliţiştii, precizând că este o greşeală. Cele două persoane se aflau sub influenţa alcoolului“, au precizat surse citate de Ziar de Iași.

„Aseară eram acasă cu Ştefan Manolache, din dorinţa noastră de a nu mai apărea atât de mult la story-uri. Au venit copii în vizită. Ştefan a scos telefonul de firmă şi copilaşul a început să butoneze. A butonat la 112, iar pe fundal s-a auzit că subsemnata voia să plece la maşină, pentru că nu mai aveam ţigări. Ştefan a considerat că am fumat prea mult, iar eu mă rugam să-mi dea cheile. Nu-mi găseam nici cheile de la casă. Autorităţile şi-au făcut datoria şi au venit imediat, şi au considerat că este vorba despre un sechestru. Partea bună a fost că nu era niciun sechestru, partea mai puţin bună este că trebuie să plătesc o amendă“, a explicat Andreea Antonescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri