Ion Cristoiu are o viziune cel puțin ciudată despre actualul – dar și despre viitorul – președinte al României. Ei bine, nici nu au trecut bine alegerile prezidențiale 2019, că Ion Cristoiu vorbește despre … sfârșitul epocii Klaus Iohannis!!!

”Klaus Iohannis are o fereastră numai de 1 an. El terminându-și mandatul, de la anul, el nu mai există, nu mai contează. Pe el nu-l mai ascultă nimeni. Servicii, structuri, instituții de forță – toți se gândesc cine va fi următorul. Așa s-a întâmplat și cu Traian Băsescu.” a spus Ion Cristoiu.

Jurnalistul a adăugat: ”Gândiți-vă că, pe partea dreaptă, va începe o competiție deja de pe acum pe cine va fi viitorul președinte, candidatul dreptei.”

”Cine va fi primar pe București are 50 la sută șanse să fie candidatul dreptei la alegerile prezidențiale” a mai afirmat Cristoiu, care a adăugat că fiecare se va gândi la președinția României, ”după această rundă”, și că ”l-ar uita” pe președintele în funcție Klaus Iohannis.

Stranie ”viziune”…

După cum se știe, președintele se află la al doilea mandat consecutiv, maximum mandatelor de președinte permise în Constituție pentru aceeași persoană.

70 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 9 =