Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ion Ţiriac, a catalogat vizita pe care Simona Halep a făcut-o în Parlamentul României drept „o slugărnicie”.

Nu cred că a fost o mişcare de protest, a fost o slugărnicie, mai mult sau mai puţin, adică ce facem noi de ani buni, cerem nişte drepturi pe care, deocamdată, nu le avem. Şi nu le cerem pentru noi, ci pentru tineretul român, pentru viitorul lui, pentru ca sportul să aibă rădăcini.

La cum au privit toţi politicienii sportul românesc, în ultimii 30 de ani, nu meritam să luăm nici măcar avionul până la Olimpiadă. Cum poţi să crezi că sportul poate trăi cu 0,02 din PIB-ul unei ţări, oriunde în lume?! Şi-au bătut joc de sport!”, a declarat Ion Ţiriac, potrivit Gazeta Sporturilor.

Este ceva important pentru sportul românesc. Nu am venit aici pentru mine, am venit pentru noua generaţie, care are nevoie de infrastructură. Avem nevoie de o sală, unde să joace echipa de FedCup. Fac apel pentru această cauză. Consider că tenisul românesc are nevoie de ajutor. Trebuie să se construiască un sistem pentru noile generaţii. Este mare nevoie”, a subliniat Simona Halep.

76 Vizualizări

1 COMENTARIU

  1. Bravo,Simona! Cat despre mos Teaca…s-o lase mai moale…Toate smecheriile lui,inclusiv Balc ( lat pe 2 lei) sunt pentru poporul roman…pentru noi le-a luat” marele” tenismen?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 3 =