Ion Țiriac a fost surprins la volanul unei noi achiziții. Miliardarul român a cheltuit 100.000 de dolari pe un imens Ford Shelby F-150, o mașină care s-a vândut în doar 500 de exemplare.

Acesta a apărut în camioneta fabricată în 2018 în zona Patinoarului de lângă Aeroportul ”Henri Coandă”. Motorul colosului dezvoltă 755 de cai-putere, cu 8 cilindri în V, cilindree de 5 litri.

Roxana Ciuhulescu, fosta prezentatoare tv, cunoscută pentru pasiunea sa legată de mașini, a dezvăluit în urmă cu un an că numărul mașinilor de colecție deținute de Ion Țiriac se ridică la 340.

”Domnul Țiriac are 340 de mașini de colecție, dar în galerie intră cam 160-180 de mașini, puse destul de apropiat. La câteva săptămâni le schimbă în galerie. Printre acestea se află și fosta mașină a lui Elton John, să știi, acest Rolls Royce. A coborât mireasă din această mașină”, a spus Ciuhulescu.

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român al momentului. Anunțul surpriză a fost făcut de revista Capital, care susține că omul de afaceri a fost depășit de frații Dragoș și Adrian Pavăl (Dedeman).

Astfel, deținătorii Dedeman au o avere estimată la 2 -2.1 miliarde de euro. Ion Țiriac este al doilea în acest top (1.9 – 2 miliarde de euro), iar podiumul este completat de Daniel Dines (UiPath, 1.2 – 1.3 miliarde de euro).

7 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 7 =