Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea a făcut mai multe anunțuri importante pe social media cu privire la câteva decizii de mare importanță.

Unul dintre mesajele tranşante ale Irinei Tănase vine după ce, în ultima perioadă, au existat voci care spuneau că urmărește un post-cheie în organizația de femei a PSD.

 Aşa cum se ştie deja, Irina Tănase a refuzat până acum să vorbească cu presa despre tot ceea ce s-a întâmplat în legătură cu Liviu Dragnea, iar pentru a-l vizita mai des la închisoare s-a făcut mediator. Astfel, din cele patru vizite făcute în ultimele două săptămâni la Penitenciarul Rahova, Irina Tănase a mers doar o singură dată în calitate de iubită. Ultima vizită primită de Liviu Dragnea de la iubita sa a fost pe data de 22 ianuarie, însă nu în calitate de iubită, ci de mediator.

„Nu intru în politică”, este mesajul postat de Irina Tănase pe Instagram.

Liviu Dragnea și Irina Tănase au început o relaţie în anul 2013, pe vremea când fostul lider PSD era căsătorit cu Bombonica. În 2018, Dragnea a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe Irina Tănase. Cei doi plănuiau să facă și nunta, însă au amânat evenimentul din cauza condamnării pe care o are de executat fostul lider PSD.

Când Liviu Dragnea a fost întrebat de jurnalişti când face nunta cu Irina Tănase, acesta a răspuns: „Nici măcar nu știu dacă acceptă…”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.