Caută
Close this search box.

La loc comanda! Procurorul din Dosarul 10 august nu se va mai PENSIONA

dosarul 10 august

Procurorul Doru Stoica, șeful Secției de combatere a infracțiunilor de terorism și a criminalității informatice din cadrul DIICOT, care formulase cerere de pensionare, s-a răzgândit.

În ziua în care Secția de procurori a CSM a programat discutarea solicitării magistratului, acesta a cerut și obținut amânarea pensionării. Potrivit surselor citate, Doru Stoica nu a justificat gestul și nici nu a precizat o perioadă de amânare.

”Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât amânarea analizării cererii de eliberarea din funcţie, prin pensionare a domnului STOICA DORU GABRIEL, procuror şef al Secţiei de combatere a infracţiunilor de terorism şi a criminalităţii informatice din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, ca urmare a solicitării acestuia.” se arată pe ordinea de zi a ședinței din 11 februarie.

Procurorul Doru Stoica și șefa DIICOT, Giorgiana Hosu, sunt procurorii de caz din dosarul 10 August. În urma deciziei lui Stoica, dosarul va fi în continuare instrumentat de acesta, au declarat surse judiciare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri