Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea se plânge de frig, în celula sa de la Penitenciarul Rahova

liviu dragnea

Fostul lider PSD Liviu Dragnea s-a plâns conducerii Penitenciarului Rahova că a fost lăsat să îngheţe de frig în celulă la -15 grade Celsius.

Potrivit unor surse ale publicaţiei citate, zilele trecute, când afară termometrele au indicat temperaturi extrem de scăzute, Liviu Dragnea a avut parte de o surpriză neplăcută. Mai exact, în celula sa din Penitenciarul Rahova nu a funcţionat căldura. În consecinţă, Liviu Dragnea a avut de îndurat frigul crâncen.

Sursele respective susţin că Liviu Dragnea suspectează că ar fi fost vorba despre rea-credinţă. Şi asta pentru că, din câte se pare, doar celula în care este încarcerat fostul lider al PSD a avut această problemă.

Astfel că fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor s-ar fi plâns comandantului închisorii despre condiţiile inumane din penitenciar. Reamintim că fostul preşedinte PSD a încercat de mai multe ori până acum să scape de pedeapsa cu închisoarea, dar de fiecare dată a pierdut în instanţă.

Fostul şef PSD a ajuns la Rahova după ce a fost condamnat definitiv la 3 ani şi şase luni de închisoare în dosarul Bombonica. Pe 27 mai, Instanţa supremă l-a condamnat definitiv pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri