Caută
Close this search box.

Liviu Pleşoianu acuză statul paralel pentru că va rămâne în afara Parlamentului

liviu pleşoianu

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu se declară convins că nu se va mai regăsi pe listele PSD după ce a aflat că Mihai Tudose va fi şef de campanie al PSD pentru alegerile parlamentare şi locale. Plesoianu afirma că Tudose este în legătură cu statul paralel.

„Deci… de campania PSD se va ocupa Tudose-prefaţa-Maior-postfaţa-Coldea!? Şi, cum spune chiar el, se va ocupa şi de trierea candidaţilor pentru locale şi parlamentare? :)))))))))))))))))))))

Bun… Atunci, am o singură concluzie complexă: Hai, pa! Toate au o limită şi tocmai a fost depăşită!”, a scris Pleşoianu, pe Facebook.

Marcel Ciolacu a anunţat că soţul Olgutei Vasilescu, Claudiu Manda şi Mihai Tudose au fost aleşi şefi de campanie ai PSD pentru alegerile locale şi parlamentare din acest an.

Ciolacu l-a lăudat pe Manda pentru că a câştigat alegerile din judeţul Dolj, deşi la prezidenţiale Klaus Iohannis a luat mai multe voturi decât Viorica Dăncilă.

„Claudiu Manda va lucra cu Mihai Tudose, sunt doi oameni care ştiu să facă alegeri şi care au câştigat alegeri”, a declarat Ciolacu, la finalul şedinţei CEx.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri