Caută
Close this search box.

Ludovic Orban despre candidatura lui Mihai Chirica la Primăria Iași, din partea PNL: Nu mai are treabă cu PSD de 3 ani

Ludovic Orban a declarat, joi, despre eventuala candidatură a lui Mihai Chirica la Primăria Iași, din partea PNL, că acesta nu mai are treabă cu PSD de trei ani.

În primul rând, domnul Chirica, din momentul în care PSD a adoptat Ordonanța 13, a devenit opozantul lui Dragnea și al PSD. Guvernul PSD când a făcut ședința de guvern comună cu guvernul Republicii Moldova nu a făcut-o la Iași, ci a făcut-o la Piatra Neamț numai ca să îl pedepsească pe Mihai Chirica pentru faptul că a protestat public împotriva aberației numite Ordonanța 13. Domnul Chirica nu mai are nicio legătură cu PSD de trei ani de zile, dacă nu și mai mult”, a răspuns Ludovic Orban, întrebat despre o eventuală candidatură a lui Mihai Chirica din partea PNL la Primăria Iași, având în vedere că acesta a fost vicepreședinte PSD, citat de Digi24.

Pe de altă parte, Alexandru Muraru, primvicepreședintele PNL Iași și fratele consilierului prezidențial Andrei Muraru, l-a criticat pe actualul primar al Iașului: „Universul politic al lui Chirica arată exact ca cel al lui Radu Mazăre, al Gabrielei Firea sau al Olguței Vasilescu: clanuri, rețele, clientelă cotropitoare. Un asemenea personaj nu va fi niciodată un liberal! (…) Actualul primar este implicat în numeroase scandaluri imobiliare și financiare, are o avere pe care nu o poate justifica, este inculpat într-un dosar penal pe rolul Parchetului Iași, iar recent a fost condamnat pentru declarații rasiste de către CNCD.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri