Caută
Close this search box.

MARE ATENȚIE! Milioane de români riscă amenzi uriașe!

anaf

Informația momentului pentru toți românii! Agenția Națională de Administrare Fiscală a anunțat care este termenul limită pentru depunerea unor documente, pentru românii care nu doresc să plătească amenzi usturătoare!

Cei de la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) au anunțat că românii trebuie să depună cât mai curând declarația unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice. În caz contrat, oamenii riscă amenzi usturătoare.

Formularul care trebuie depus se referă la contribuţiilor sociale datorate pentru anul 2019, dar și la estimarea obligaţiilor datorate pentru anul 2020.

Astfel, potrivit unei informări recente, contribuabilii au datoria de-a depune Declalrația Unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice până la data de 25 mai 2020.

„Declaraţia unică se depune de persoanele fizice care realizează, individual sau într-o formă de asociere, venituri/pierderi din România, din activităţi independente, drepturi de proprietate intelectuală, cu excepţia contribuabililor pentru care impozitul se reţine la sursă, cedarea folosinţei bunurilor, activităţi agricole, piscicultură şi/sau silvicultură, transferul titlurilor de valoare, precum şi venituri din alte surse (de exemplu: câştiguri din transferul de monedă virtuală sau venituri impozabile ca urmare a cesiunii de creanţă)”, se menţionează în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri