Caută
Close this search box.

“Mărţişoare pentru senioare” – târg caritabil organizat de Asociaţia Umanitară Tadeu

Asociaţia Umanitară Tadeu organizează Tâtgul caritabil „Mărţişoare pentru senioare”, în data de 23 februarie a.c., începând cu ora 11.30, la Biserica „Sfântul Dumitru-Poştă”, din strada Franceză, nr.1, Bucureşti.

„Mărţişoare pentru senioare” este primul târg caritabil organizat de Asociaţia Umanitară Tadeu în acest an şi are drept scop strângerea de fonduri ce vor fi folosite pentru a oferi daruri, cu prilejul zilei de 1 Martie, femeilor ocrotite în cadrul Căminului de bătrâni „Sfânta Mănăstire Pasărea” şi maicilor de la Mănăstirea Pasărea.

În cadrul târgului, veţi putea alege, mărţişoare handmade lucrate de voluntarii Asociaţiei Umanitare Tadeu, dar şi mărţişoare dulci. Toate vor purta şnurul împletit în alb şi roşu, simbolul mărţişorului. Produsele vor fi expuse spre vânzare, fără a avea preţuri prestabilite, iar din banii obţinuţi vor fi cumpărate daruri care le vor ajuta pe maicile de la Mănăstirea Pasărea să îngrijească bătrânele ocrotite în acest aşezământ.

În anul 2019, aproximativ 500 de persoane cu diferite nevoi sociale au beneficiat de sprijinul Asociației Umanitare Tadeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri