Fără a ezita absolut deloc, Nicușor Dan, candidatul independent susținut de USR București la Primăria Capitalei, îi propune lui Vlad Voiculescu, candidatul PLUS, să comande împreună un sondaj de opinie, pentru a se stabili care dintre cei doi este cel mai bine plasat în preferințele electoratului la alegerile locale. De altfel, Nicușor Dan îl acuză pe Vlad Voiculescu că refuză dezbaterile televizate pe problemele bucureștenilor.

„Astăzi continui întâlnirile cu partenerii din Opoziție pentru stabilirea candidatului unic la Primăria Capitalei.

Mă voi întâlni cu candidatul Plus, Vlad Voiculescu, și îi voi propune trei lucruri:

1. să facem echipă acum și mai ales după alegeri, să contribuie fiecare cu expertiza proprie la planul pentru București;

2. să mergem la televiziune în fața tuturor bucureștenilor, să dezbatem programele și soluțiile pentru Capitală în cel puțin trei întâlniri (am fi avut până acum aceste dezbateri, dacă nu le refuza);

3. să comandăm împreună un sondaj de opinie care să fie condus de oameni de știință, sociologi, după o metodologie transparentă și auditabilă, prin implicarea unor case de sondaje de renume internațional.

Sper din toată inima ca oamenii politici din Opoziție să împărtășească dorința bucureștenilor de a avea un candidat unic la Primăria Capitalei. Este singura soluție pentru a scapă Capitala de corupția și incompetența administrației Firea-PSD.

Va țin la curent!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Nicușor Dan.

90 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 2 =