Caută
Close this search box.

O femeie revenită din Bergamo a fost INTERNATĂ cu suspiciune de coronavirus

wuhan

O femeie care a revenit în ţară în urmă cu o săptămână din regiunea italiană Bergamo şi s-a autoizolat la domiciliu în această perioadă a fost transportată la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş”, joi seara, cu suspiciune de coronavirus.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Timiş, dr. Florin Crişan, a declarat pentru Agerpres că femeia prezenta febră, unul dintre semnele de suspiciune a prezenţei coronavirusului, ceea ce, conform protocolului, a determinat internarea.

„Starea ei nu era gravă, dar prezenta febră şi de aceea a fost transportată la spital, unde i se vor face recoltările pentru stabilirea diagnosticului”, a precizat Florin Crişan.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş”, Virgil Musta, a declarat pentru Agerpres că „femeia are 50 de ani, a revenit în ţară din regiunea Bergamo, în urmă cu vreo 10 zile, interval în care, conform protocolului, a stat autoizolată la domiciliu, fiind sub monitorizarea Direcţiei de Sănătate Public Timiş”.

„Întrucât a prezentat unul dintre elementele clinice ale bolii, febra, ea a anunţat DSP, care a apelat ambulanţa, fiind preluată şi transportată direct în salonul special amenajat din spitalul nostru. Ea este suspectă de coronavirus”, a afirmat Musta.

Potrivit doctorului Virgil Musta, vineri dimineaţa i se vor preleva pacientei probele pentru stabilirea diagnosticului de precizie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri