Caută
Close this search box.

O ziaristă de la Antene se plânge că e AGRESATĂ pe stradă, când e de serviciu

antene

Francesca Simionescu, jurnalista la Antena 1, la Observator, se plânge că se confruntă des cu agresiuni pe stradă, în timp ce este la serviciu. Posturile de televiziune deţinute de Dan Voiculescu se afla deseori în centrul unor scandaluri privind manipularea publicului.

„Genul ăsta de postare mă face să tremur de nervi! De câteva ore, nu pot să-mi dezlipesc ochii de la comentarii şi mă abţin cu greu să nu răspund fiecăruia. Nu pot să trec cu vederea şi nu aş fi făcut-o indiferent de reporter şi de microfonul pe care l-ar ţine în mână. Acum două zile, eram eu într-un supermarket iar un domn binevoitor i-a dat una peste camera colegului meu.

Mi s-a întâmplat de nenumărate ori să fiu jignită sau chiar împinsă pe stradă, în timp ce eram la serviciu, de diferiţi oameni. Şi ce credeţi, s-a întâmplat asta având microfoane diferite în mână, deci nu vreau să generalizez atunci când mă refer la public.

Mi se pare incredibil că am ajuns în situaţia în care societatea este atât de divizată! Deja mi-e greu să duc lipsă de respect şi empatie a unor oameni. Valorile astea două, empatie şi respect, dacă le-am avea fiecare dintre noi indiferent de statut sau ocupaţie, ţara asta ar fi altfel! Respectul şi empatia sunt bazele unei societăţi civilizate, aşa cum reporterul şi operatorul de imagine sunt bazele unei televiziuni!”, scrie Simionescu, pe Facebook.

Aceasta este postarea care a înfuriat-o pe jurnalistă. În postare este vizată o colegă de-a ei de la Antena 1 Constanţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri