Caută
Close this search box.

Orban, despre cazul Chirica: Cine mai critică în afara partidului, zboară! SURSE

Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban le-a transmis luni liberalilor că cei care mai critică deciziile partidului cu privire la anumite candidaturi pentru locale, vor fi dați afară din PNL. Orban s-a referit la situația de la Iași și la scrisoarea deschisă transmisă de un liberal, consilier local în Iași, care a criticat candidatura lui Mihai Chirica din partea PNL.

„Chirica are 58% la Iași, celălalt candidat are 15%. Ce să facem? Să mergem cu 15%? Trebuie să mergem cu candidații cu cea mai mare potență. Dacă mai aud critici în afara partidului, oricine critică, zboară!”, le-ar fi spus Orban, conform unor surse participante la ședință.

Ludovic Orban s-a referit și la situația din Alianța USR-PLUS de la Iași, acolo unde Cosette Chichirău și Liviu Iolu se luptă pentru o candidatură la primărie. Între cele două fililale locale, USR și PLUS, este un conflict deschis, după ce Chichirău nu s-a prezentatat la dezbaterea cu Iolu.

„Chichirău și cei de la PLUS se ceartă, ce facem acum, ne apucăm și noi să ne certăm?”, le-ar fi spus Orban.

Premierul a făcut apel la comunicare disciplinată și le-a spus liderilor care sunt direcțiile de comunicare. Orban le-a cerut să nu atace USR și să acapareze comunicarea pe subiectul crizei politice generate de PSD prin neprezentarea la ședința de plen în care ar fi trebuit dat votul pentru învestirea guvernului Orban 2.

„Nu dați nicio replica USR. Nu există în comunicarea noastră. Dați doar în PSD”, ar fi fost mesajul lui Orban.

Premierul i-a anunțat pe liderii partidului că este pregătită o sesizare la CCR, dar aceasta va fi finalizată după ce Curtea se va pronunța astăzi pe sesizarea PSD și după ce vor vedea liberalii ce se întâmplă cu votul de învestitură.

Un răspuns

  1. ORBAN , mai tare decat VLAICU , COANDA si ELON MUSK la un loc .
    Orban, despre cazul Chirica: Cine mai critică în afara partidului, ZBOARA !!! SURSE – MagnaNews
    ORBAN transforma „VISUL OMENIRII” în REALITATE ?

    Premierul Ludovic Orban le-a transmis luni liberalilor că cei care mai critică deciziile partidului cu privire la anumite candidaturi pentru locale, vor fi dați afară din PNL. Orban s-a referit la situația de la Iași și la scrisoarea deschisă transmisă de un liberal, consilier local în Ia….
    (Elon Musk with SpaceX’s Starship spacecraft and Super Heavy rocket)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri