Caută
Close this search box.

Orban, supărat pe jurnaliști: Nu mai puneți astfel de întrebări

ludovic orban

Premierul Ludovic Orban a vorbit despre miniștrii din Guvernul său, provocat de jurnaliștii nemulțumiți că aceștia nu răspund la solicitări.

Întrebat dacă e mulțumit de comunicarea miniștrilor din Cabinetul său, Ludovic Orban a răspuns:

”Sunt foarte mulțumit de activitatea miniștrilor din Cabinetul pe care-l conduc, sunt oameni corecți”. Întrebat dacă, în acest context, nu vor fi remanieri, premierul a răspuns: ”Ascultați-mă, eu i-am evaluat într-o perioadă destul de lungă, sunt oameni cu cariere, cu background profesional greu de pus în discuție, sunt oameni corecți, cinstiți, muncitori, care fac tot ce depinde de ei să fie realizat programul de guvernare și să îmbunătățească funcționarea domeniilor pe care le coordonează. Sunt foarte mulțumit de activitatea miniștrilor. Nu mai puneți astfel de întrebări…”.

La insistențele jurnaliștilor, întrebat fiind de ce fug de presă unii miniștri, premierul a răspuns: ”Nu fuge nimeni de presă. Eu greșesc că stau oricât e nevoie pe orice fel de întrebare, pe orice fel de subiect. Un ministru trebuie să comunice atunci când are de comunicat lucruri importante, subiecte precise, concrete”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri