Caută
Close this search box.

Orbán Viktor: Reţeaua Soros este cea care organizează migraţia în Balcani

viktor orban

Oamenii „reţelei Soros” sunt cei care organizează migraţia în Balcani, a spus premierul ungar Viktor Orbán, la emisiunea „Bună dimineaţa, Ungaria!”, de pe postul public de radio Kossuth, potrivit MTI. Potrivit prim-ministrului, organizaţiile finanţate de Soros fac, practic, “consultanţă pentru migraţie”.

Conform lui Orban, George Soros vrea să obţină influenţă politică şi este oligarhul numărul 1 din lume, “care finanţează, prim metode de reţea acoperită, de tip mafie, aşa-zise ONG-uri: organizaţii civile, grupuri, activişti”, respectiv cumpără politicieni.

Despre încercarea recentă de a forţa frontiera de la Röszke, premierul Viktor Orban a declarat: cei care au reuşit să intre în Ungaria, au fost prinşi de poliţişti şi au fost prezentaţi, deja, instanţei, mai mult decât atât, au fost pronunţate şi sentinţe, iar persoanele urmează să fie expulzaţi din ţară.

Şi pe imaginile filmate la Röszke se poate vedea, a mai spus Orbán, că printre migranţi nu se aflau femei sau copii, doar bărbaţi cu vârstă de armată, în condiţie fizică bună, echipaţi, care nu au venit aici întâmplător.

Viktor Orbán a comentat situaţia migraţiei, spunând că presiunea asupra frontierei de la sud creşte, apărarea devine tot mai dificilă, motiv pentru care au dublat numărul soldaţilor care sunt detaşaţi la frontieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri