Caută
Close this search box.

Papa Francisc şi-a ANULAT din nou întâlnirile cu grupuri

Papa Francisc, despre care Vaticanul a anunţat vineri că suferă de o „uşoară indispoziţie”, a reluat sâmbătă audienţele oficiale individuale, însă a anulat întâlnirile cu trei grupuri, relatează Reuters.

Potrivit unui comunicat al Vaticanului, Suveranul Pontif, care a anulat majoritatea audienţelor oficiale joi şi vineri, a celebrat, ca în fiecare dimineaţă, liturghia în capela Casei „Sfânta Marta”, situată în interiorul zidurilor Vaticanului, unde  locuieşte.

Papa a participat apoi la patru audienţe oficiale sâmbătă dimineaţă cu membri ai Bisericii, între care trei cu arhiepiscopi din afara Italiei. Trei audienţe cu grupuri au fost anulate.

Papa Francisc nu a participat la liturghie, din cauza unei răceli uşoare

Toate audienţele oficiale de sâmbătă ar fi trebuit să aibă loc în Palatul Apostolic. Cele individuale au fost mutate la reşedinţa sa din Casa de oaspeţi „Sfânta Marta”.

Vaticanul nu a precizat de ce suferă Suveranul Pontif în vârstă de 83 de ani.

Miercuri, la audienţa generală, Papa Francisc părea să aibă o răceală şi a vorbit cu o voce uşor răguşită. El a tuşit în timpul unei slujbe la o biserică din Roma, ultima sa apariţie în afara Vaticanului.

În ultimele zile, şi-a continuat întâlnirile de lucru la reşedinţa sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri