Caută
Close this search box.

Parlamentarii PNL vor vota la vedere împotriva moţiunii de cenzură a PSD

florin roman

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, spune că parlamentarii liberali vor participa la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban şi că „nici un liberal nu va vota împotriva guvernului liberal”.

„Parlamentarii liberali vor participa la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. Nu vom sta în bancă, aşa cum au procedat pesediştii, pentru că respectăm mandatul pe care l-am primit din partea cetăţenilor şi nu ne batem joc de încrederea lor!

Cu toţii vom participa la vot, iar nici un liberal nu va vota împotriva guvernului liberal! Aceasta întrucât doar PSD a fost capabil să intre în istoria penibilului politic, votând împotriva propriului guvern!”, afirmă Florin Roman.

El susţine, potrivit News.ro, că parlamentarii PNL nu votează împotriva Guvernului Orban, „aşa cum a făcut PSD care a dărâmat guvernul Grindeanu, pentru că, spre deosebire de pesedişti, liberalii ţin la onoarea şi istoria partidului din care fac parte”.

„Cu acest prilej sperăm că am clarificat pentru toată lumea orice discuţie despre bazaconia idee a „blatului”. Aşa ceva nu există decât în gândirea defectă a celor care s-au consacrat în politică prin inconsecvenţă şi declaraţii politice sforăitoare, dar care nu sunt capabili să pună pe picioare vreun proiect politic serios”, spune Roman.

El adaugă că, pentru PNL, principalul adversar politic a fost şi rămâne PSD, pe care îl va învinge şi la alegerile locale, şi la cele parlamentare, anticipate sau la termen, „pentru că România are nevoie să respire aerul normalităţii, să se dezvolte şi să prospere”.

PSD a depus joi moţiunea de cenzură intitulată ”Guvernul ORBAN/PNL – privatizarea democraţiei româneşti”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri