Caută
Close this search box.

Păzea! Băsescu privește spre Primăria Capitalei: „Îi bat pe Firea şi pe Rareş luați la un loc”!

Fostul preşedinte Traian Băsescu este de părere că Nicuşor Dan ar putea fi unul din candidații care are potențial să o învingă pe Gabriela Firea în cursa pentru Primăria Capitalei, informează news.ro. Europarlamentarul PMP este de părere că toate partidele de dreapta ar trebui să susţină candidatura lui Nicuşor Dan.”Nu au candidat liberalii, să fie foarte clar! Dacă există cineva în Opoziţie care are şanse să o bată pe Firea se numeşte Nicuşor Dan şi toţi ar trebui să ne strângem în jurul lui, şi liberali şi PMP şi USR ar trebui să mergem pe această variantă”, a declarat Traian Băsescu, miercuri seară la TVR.

Întrebat dacă ia în calcul o nouă candidatură pentru funcţia de primar general, Traian Băsescu a răspuns că întâi vrea să rezolve litigiul cu CNSAS. El a mai spus că „în politică nimic nu e exclus”. Atenție, aici e adevărul!

De asemenea, întrebat direct dacă o învinge pe Firea într-o confruntare electorală pentru Primăria Capitalei, fostul preşedinte a răspuns: „O bat şi pe Firea şi pe Rareş la un loc”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri