Caută
Close this search box.

Primul penalty dat cu VAR în România!

S-a scris istorie. La al doilea meci în care este folosită tehnologia video în România s-a dat şi primul penalty cu ajutorul VAR. Deniz Aytekin a arătat punctul cu var în minutul 56 al meciului dintre CFR Cluj şi Sevilla.

Centrarea lui Cristi Manea a fost atinsă cu mâna de Kounde. Iniţial, arbitrul german nu a acordat penalty-ul, însă după ce a consultat tehnologia video, arbitrul a decis să acorde lovitura de la 11 metri.

Este abia al doilea meci în care se foloseşte sistemul VAR în România. În luna august, tot la Cluj, s-a folosit arbitrajul video la meciul dintre CFR şi Slavia Praga, din play-off-ul Champions League.

Cehii s-au impus atunci cu 1-0, însă nu a fost nevoie de nicio intervenţie cu ajutorul sistemului VAR. În retur, Slavia s-a impus tot cu 1-0 şi a reuşit calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Dan Petrescu a mai cerut un penalty la începutul meciului, după ce şutul lui Vinicius a fost respins de un apărător al Sevillei şi ardelenii au cerut henţ: ”N-aveți VAR, băi, băiatule?”, a fost replica lui Super Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri