Caută
Close this search box.

Primul scandal în România după apariția coronavirusului. Război între familia tânărului bolnav și oficiali

Este război între familia tânărului diagnosticat şi autorităţi. Oficialii din sănătate spun că bărbatul s-ar fi întâlnit cu cetăţeanul şi de acolo ar fi luat virusul. De cealaltă parte, rudele bărbatului exclud această variantă.

”E și cu vânătoare, și cu petrecerea, a fost la vânătoare, tânărul a dat petrecere. Contacul a fost destul de mare, e așa, s-a spus că lucra la un restaurant, dar lucra în hala cu metale. Italianul s-a dus la șeful lui, el era la 3 metri distanță, italianul a plecat, el și-a văzut de treabă, italianul era bolnav în România”, a spus Streinu Cercel.

De cealaltă parte, familia tânărului care are coronavirus se revoltă şi acuză autorităţile că mint. Oamenii spun că tânărul ar fi călătorit recent în Germania şi există posibilitatea că de acolo să fi luat boala.

”Italianul nici nu a fost cu el în avion, nici n-a venit, nu a avut nici un fel de contact cu italianul. N-a avut contatc cu nimeni decât șeful lui a avut. A fost în Germania, nu în Italia, a fost pe 15 și pe 18, n-a avut contact cu italianul. Spune că a mințit copilul, el a spus de la bun început că nu a făcut nimc, n-a fost la vânătoare, de unde dracu să fie la vânătoare?”, a spus familia tânărului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri